Zoeken pictogram Contact pictogram Favorieten pictogram 0 Webshop pictogram 0 Menu pictogram

Voor iedereen die van de Friese natuur houdt

Fotografeer sneeuwklokjes op Landgoed Martenastate

Amateurfotografen opgelet! Ben jij dol op fotograferen en de natuur? Combineer het dan. Wij gaan gewapend met een camera de natuur in om alle dieren en planten die wij mooi vinden vast te leggen. Ga je mee? Onze deskundige gids helpt je bij het schieten van het perfecte plaatje.

Park Martenastate bestaat uit karakteristieke bomen, lanen en cultuurhistorische elementen. In het park staan verschillende beschermde monumenten. Deze elementen houden de geschiedenis levend. De prachtige rozentuin en vijver trekken direct de aandacht. Daarnaast beschikt het park over een rijke stinzenflora. Deze staan in het vroege voorjaar allemaal uitbundig te bloeien. Hét moment om foto’s te maken. Hoe leg je die schoonheid vast? Speel in de vijver met weerspiegeling en probeer de geschiedenis te vangen in een plaatje.

Naast de foto’s die je als herinnering mee naar huis neemt, leer je van onze gedreven gids over de natuur én fotografie.

Interesse?

Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via onderstaand formulier of 0512-381448. Aanmelden op zaterdagen kan alleen via 0511-539618 (let op: bereikbaar tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen).

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons ook op:
Favorieten pictogram Webshop pictogram Chat pictogram Contact pictogram Lid worden