Zoeken pictogram Contact pictogram Favorieten pictogram 0 Webshop pictogram 0 Menu pictogram

Voor iedereen die van de Friese natuur houdt

Renovatie parkeerplaats Diakonievene

De parkeerplaats van de Diakonievene wordt uitgebreid. Zowel het aantal auto’s dat geparkeerd kan worden als de voorzieningen die aanwezig zijn krijgen een upgrade.

Na de renovatie is er meer parkeerplek en een fietsenplek. De parkeerplaats zal gemakkelijk bereikbaar worden. Ook wordt dit de hoofdingang van de natuurgebieden Delleboersterheide en Diakonievene. Op de parkeerplek zal genoeg ruimte zijn om te parkeren en je kunt je veilig naar de duidelijk aangegeven ingang begeven.

De parkeerplaats wordt in de breedte uitgebreid, zo wordt het natuurgebied zo min mogelijk aangetast en wordt deze duidelijker vanaf de naastgelegen weg. Ook wordt er een extra rustplek gecreëerd met diverse zitmogelijkheden. Daarnaast wordt er een informatiebord geplaatst bij de ingang, zodat je direct een overzicht hebt van het gebied en de mogelijkheden. Als laatst is aan de fietsenstalling gedacht, deze zal direct zichtbaar zijn zodra iemand de parkeerplaats op fietst.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons ook op:
Favorieten pictogram Webshop pictogram Chat pictogram Contact pictogram Lid worden
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies